Як приготувати ананаси з кабачків: простий рецепт

Що потрібно для приготування?

Інгредієнти:

  • Очищений кабачок – 1 кілограм (серединку прибирайте чаркою або чашкою).
  • Ананасовий магазинний сік – 350 грамів (беріть найдешевший, він краще для заготовок).
  • Цукор – 0,5 склянки.
  • Лимонна кислота – 2/3 чайної ложки.
  • Ванілін на кінчику ножа (дуже мало, щоб не було гіркоти та перебору зі смаком, краще ванільний цукор, але його треба більше).

Як приготувати “ананаси з кабачків”?

Кабачки чистимо, прибираємо серединку. Можна зробити “ананаси” кружечками, а можна порізати кабачки шматочками або півкільцями (як вам більше подобається).

У каструлі на вогні змішуємо всі інгредієнти (сік, цукор, лимонну кислоту, ванілін). Опускаємо в сироп кабачки та варимо після закипання 15 хвилин, акуратно помішуючи.

Розкладаємо по стерилізованих банках, заливаємо сиропом і закочуємо. Загортаємо в теплу шубу до остигання.

Насолоджуйтесь смачними закрутками!

Цей запис оприлюднено в Суспільство автором Тарас Волиненко. Додати до закладок постійне посилання.

Про автора Тарас Волиненко

Журналіст з понад 15-річним досвідом. Закінчив факультет журналістики Національного університету імені Тараса Шевченка у 2010 році. Працював у провідних українських ділових медіа, де висвітлював теми фінансів, ринку праці, інвестицій та малого бізнесу. Сьогодні спеціалізуюся на аналітиці економічних процесів в Україні та їхньому впливі на щоденне життя громадян.