Як приготувати ягідне морозиво?
Ягідне морозиво – у топі десертів для спекотних днів. Водночас багато людей остерігаються купувати його у магазинах, адже впевнені, що у складі є багато шкідливих барвників та ароматизаторів.
На щастя, приготувати смачне та корисне морозиво можна вдома. Це займе зовсім мало часу й потребує лише 2 інгредієнтів.
Які інгредієнти потрібні для морозива?
Зараз триває сезон свіжої малини. Тому готувати морозиво найкраще саме з неї. Також варто додати банани, які стануть основою для десерту. Для 4 порцій морозива потрібно: 250 грамів малини та 2 стиглих банани.
Спершу потрібно нарізати банани скибочками й поставити їх у морозилку. Найкраще – на цілу ніч. Однак і декілька годин можуть допомогти. Згодом банан потрібно витягнути з холодильника та покласти у ємність блендера. Далі туди потрібно додати свіжу малину. Перемішати все до однорідної маси. Додати декілька ягід для прикраси. Розлити морозиво у спеціальні формочки.
Чому варто приготувати ягідне морозиво?
Таке морозиво потішить навіть найвибагливіших гурманів. Крім того, воно ще й додасть користі організму. Малина – дуже багата вітамінами та є чудовим джерелом клітковини. Також малина містить потужні антиоксиданти. Ягода допомагає боротися з підвищеним ризиком раку, діабету, серцево-судинних захворювань та інших хвороб.
Цей матеріал має винятково інформаційний характер і не містить жодних порад, діагнозів чи висновків, що стосуються вашого здоров’я. Якщо вам потрібні встановлення діагнозу, консультація медика або лікування, зверніться до фахівця.