Корпорація УкрАВТО інвестувала у відкриття дилерського центру

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Cadillac, Opel та Chevrolet в Україні УкрАвтоЗАЗ-Сервіс (підрозділ Корпорації УкрАВТО) продовжує інтенсивний розвиток дилерської мережі  в Україні.


У п’ятницю, 25 січня 2008 року, в Ужгороді на вул. Краснодонців 20 відбулося урочисте відкриття оновленого автосалону ЗАТ «Закарпаття-Авто», де можна придбати автомобілі всесвітньовідомих брендів Корпорації General Motors  – Cadillac, Opel та Chevrolet.


Відкриття дилерського центру після реконструкції з  нетерпінням чекали в регіоні.  Тепер в Закарпатській області також є перший офіційний автосалон Cadillac! За результатами 2007 року «Закарпаття-Авто» займає провідні позиції на ринку нових автомобілів в Закарпатської області. Отже, автосалон неодмінно стане справжнім професійним центром продажу автомобілів преміум-класу на Закарпатті.


Загальна площа реконструйованого салону, де представлені всесвітньо відомі бренди Корпорації – Cadillac, Opel та Chevrolet складає понад 650 кв.м. Все в салоні створено та обладнано згідно з корпоративними стандартами General Motors так, щоб зробити процес покупки автомобіля приємним та швидким, а кваліфіковані менеджери завжди надають професійну пораду. Незабаром на території офіційного дилера «Закарпаття-Авто» планується відкриття професійного тюнинг-центру, а також подальша реконструкція та модернізація сервісного центру.


Під час урочистої церемонії всі присутні звернули особливу увагу на Cadillac. Протягом майже цілого сторіччя цей легендарний бренд є абсолютним лідером серед виробників автомобілів класу «люкс». Індивідуальність, неповторність та відчуття розкоші, яку дарує Cadillac, неодмінно підкорять серце будь-якого клієнта із самим витонченим смаком. 


УкрАвтоЗАЗ-Сервіс, як офіційний дистриб’ютор, пропонує українському ринку одразу чотири моделі Cadillac – Escalade, STS, SRX, BLS. А незабаром до цієї лінійки приєднається седан бізнес-класу Cadillac CTS, який є гордістю модельного ряду Cadillac 2008 року. Цей автомобіль вже став переможцем конкурсу “2008 Motor Trend Car of the Year” (проводить редакція одного з найвідоміших у світі автомобільних журналів Motor Trend).



УкрАвтоЗАЗ-Сервіс є офіційним дистриб’ютором автомобілів Cadillac в Україні з березня 2007 року. Завдяки багаторічному досвіду роботи з відомими автомобільними брендами в рекордно короткий термін компанія вже відкрила фірмові салони Cadillac у Києві, Харкові, Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі та Одесі. Всього у 2007 році в дилерський мережі УкрАвтоЗАЗ-Сервіс було відкрито 14 автосалонів. Сьогодні дилерська мережа УкрАвтоЗАЗ-Сервіс є найбільшою в Україні та пропонує професійний сервіс на всіх етапах взаємодії з клієнтами.

Залишити відповідь