ПРЕСC-РЕЛИЗ: V Консумерский фестиваль "Время действовать!", посвященный празднованию Всемирного дня защиты прав потребителей

(подается на языке оригинала)

Запрошуємо на V Консумерський фестиваль "Час діяти!", присвячений святкуванню Всесвітнього Дня захисту прав споживачів.

15 березня – Всесвітній день захисту прав споживачів. Ще в 1961 році було сформульовано чотири основних права споживача: право на безпечність, право на інформацію, право на вибір та право бути почутим. Всеукраїнський рух "Молодь за права споживачів" уже п’ятий рік поспіль відстоює ці права під гаслом "Здоров’я – безпека – добробут – гідність" та об’єднує небайдужих до ситуації на споживчому ринку

однодумців.

12-15 березня 2013 р. в Київському національному торговельно-економічному університеті традиційно проводиться V Міжнародний консумерський фестиваль "Час діяти!" за ініціативою членів Всеукраїнського руху "Молодь за права споживачів".

Фестиваль відбудеться при підтримці Міністерства освіти та науки, молоді та спорту України та Державної інспекції у справах захисту прав споживачів.

Серед учасників фестивалю: студенти, аспіранти, викладачі навчальних закладів, представники органів державної та виконавчої влади, громадських організацій, торговельних мереж, засобів масової інформації, підприємці та виробники.

В рамках фестивалю відбудуться:

• науково-практична конференція

• форум

• круглі столи, дебати

• тренінги, воркшопи, вебінари, бліц-інфо

• квести, конкурси, флеш-моб та інші цікаві заходи

Детальніша інформація:

http://consumer.at.ua

Акредитація журналістів:

Чемерис Юлія

(044) 531-31-05

adv@knteu.kiev.ua

Про КНТЕУ:

Київський національний торговельно-економічний університет – вищий навчальний заклад освіти, акредитований за IV рівнем, здійснює підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації за державним замовленням, договорами з юридичними та фізичними особами для сфер внутрішньої і зовнішньої торгівлі, ресторанного господарства, фінансової системи і права, митної служби, захисту прав споживачів, антимонопольної діяльності.

Інтерфакс-Україна – медіа-партнер

Все материалы, размещенные на «Компаньон-Онлайн» со ссылкой на «Интерфакс-Украина» не подлежат перепечатке, копированию или воспроизведению в любом виде без письменного согласия «Интерфакс-Украина».

Залишити відповідь