В Івано-Франківську розмалювали 7 полотен і 2-х людей впродовж «Кольорового вікенду з живими скульптурами»

Мистецький захід «Кольоровий вікенд з живими скульптурами» став яскравою розвагою для дорослих і дітей. Творчий результат – 7 вигадливих полотен юних художиків та перформенс-розмальовка акторів «живих скульптур».

Відтінки природи, пензлі та натхнення знадобилися івано-франківцям, щоб розфарбувати свій вихідний день. Мистецький захід «Кольоровий вікенд з живими скульптурами»  розгорнувся на площі Адама Міцкевича і відобразив новий погляд на кольори, закликав відкинути монохромність у широкому розумінні: в думках, поглядах, емоціях, і замінити її на яскраві барви.

Дійство розпочалося з конкурсу для перспективних дизайнерів інтер’єрів, віком 7-12 років – дітей закликали зобразити найгарнішу, на їхню думку, кімнату. За кожним із 7-х мольбертів з полотнами трудилися по 2 юні художники з наборами пензлів та палітрами природних кольорів Sniezka Nature. 14 натхненних зображень учасників конкурсу «Намалюй кімнату своєї мрії» передали щире дитяче бачення ідеального житла. Всі юні митці отримали подарунки: ручки, блокноти, книжки з витинанками чи мильні бульбашки.

Художню імпровізацію змінив театралізований перформенс «Натхненні природою» за участю мім-театру «IF…» та професійних художників. На початку дійства білий колір інтер’єру й образів героїв та відсутність взаємодії між ними символізували байдужість, рутинність, небажання слухати й розуміти близьких людей. Актори Андрій Кирильчук та Артур Гулько в образах внука й дідуся зуміли передати емоційну прірву в межах однієї кімнати. На допомогу прийшли професійні художники, які, черпаючи барви з природи, розфарбували інтер’єр та людей, зробили їх живими та відкритими до спілкування.

«Кольоровий вікенд з живими скульптурами» закінчився розіграшем сувенірів та акційної фарби Sniezka Nature. Всі гості свята могли заповнити лотерейні квитки, з-поміж яких методом жеребкування визначали переможців. Володар головного призу – фарби Sniezka Nature – з виграшем також отримав шанс взяти участь у проекті «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!».

Залишити відповідь