«Ювелір Експо Україна» – осередок сучасної ювелірної моди!

 
На кілька днів Київ перетвориться в епіцентр ювелірних нововведень і задумів. Всі гості виставки на певний час перенесуться в заворожуючий світ розкоші і блиску. Кожен зможе повною мірою ознайомитися з асортиментом представленої продукції і придбати вподобані прикраси.
Золото і платина, алмази і смарагди, корали і бурштин, класика і авангард, елітний ексклюзив і доступні вироби – все це в широкому асортименті буде представлено на «Ювелір Експо Україна».
 
В роботі виставки візьмуть участь провідні компанії з Києва та різних регіонів України.
 
Розташування стендів учасників дозволяє візуально виділити певні тематики та розділи виставки. Дана концепція оптимізує роботу всієї виставки та дозволяє збільшити ефективність заходу.
 
На виставці представлені розділи, що демонструють різноманітність галузі:

  1. Салон аксесуарів та модних прикрас. Тут завжди панує невимушена зачаровуюча атмосфера. Учасники демонструють нові колекції майбутніх сезонів: стильну біжутерію, аксесуари, головні убори, парасольки, рукавички, сумки, бізнес-подарунки, прикраси для дому та безліч іншого;

Ювелір Маш Експо. Тут зібрані найбільші постачальники ювелірного обладнання та витратних матеріалів. Саме експозиція «Ювелір Маш Експо» спрямована на забезпечення повноцінної діяльності галузі та технічну підтримку в організації виробництва;

  1. VIP ZONE – експозиція виставки, де представлені тільки ексклюзивні вироби класу люкс, неповторні авторські прикраси кращих майстрів України. Об'єднує їх одне – всі вироби, представлені тут, є ексклюзивними творами мистецтва.

Бізнес-програма – невід`ємна складова виставки.
 
Крім тематичних експозицій, виставка представить насичену бізнес-програму з різноманітними семінарами, майстер-класами, тренінгами та презентаціями.
Однією з головних подій виставки стане Всеукраїнський конкурс ескізів на кращий ювелірний дизайн. У конкурсі візьмуть участь художники, ювеліри і дизайнери, роботи яких оцінить професійне журі за двома категоріями: професійна і молодіжна. Церемонію нагородження зможуть відвідати всі, бажаючі ознайомитися з сучасними дизайнерськими новинками та трендами ювелірної моди наступного сезону (17 травня о 12:00 у VIP ZONE) . Безпосередньо конкурсні роботи відвідувачі будуть мати можливість оглянути протягом чотирьох днів роботи виставки в спеціально відведеній експозиції.
Всім, хто цікавиться останніми тенденціями ювелірного мистецтва, інноваційними технологіями та перспективами розвитку бізнесу в ювелірній галузі, варто відвідати:

  • дискусіні семінари від провідного ювелірного дизайнера, експерта-гемолога, члена Ради дизайнерів України Тетяни Калюжної:
    • «Ювелірна мода. Тенденції макро- та мікротрендів на ювелірному ринку 2014»;
    •  «Професійне малювання ювелірних прикрас» (відео-урок);

 

  • семінари від бізнес-тренерів та консультантів Віти Дубчак та Андрія Семочка:
    • «Новинки у навчанні персоналу»;
    • «Маркетинг ювелірного магазину: красиво, прибутково, зі смаком».

Організатор виставки – ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» – чекає на Вас 15-18 травня за адресою: виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2б (станція метро « Нивки»). Контактна особа: Терехова Тетяна, 461-93-44, tanya@kmkya.kiev.ua   
 
                                                  www.jewellerexpo.kiev.ua

Залишити відповідь