ІІI Всеукраїнський конкурс на кращі зразки шкільної форми

5 лютого 2015 року в столичному ВЦ «Київ Експо Плаза» відбудеться ІІI Всеукраїнський конкурс на кращі зразки шкільної форми «Шкільна країна – Україна»

Конкурс вже традиційно проходить в рамках головної виставкової події фешн-індустрії – Міжнародного фестивалю моди Kyiv Fashion, привертаючи увагу як професіоналів даного сегменту ринку, так і безпосередньо споживачів: дорослої і дитячої аудиторії. Цього року конкурс шкільного одягу буде проведений в оновленому форматі: право оцінити моделі, крім звичайного професійного журі, отримають також безпосередньо діти, які ввійдуть до складу дитячого журі. Вперше організатори нададуть можливість маленьким споживачам висловити свою думку та обрати найкращі моделі. Тематичним акцентом стане поєднання класичних форм з українськими національними мотивами. Мета такого симбіозу полягає в вихованні патріотичних почуттів у молодого покоління українців.   Конкурс проводитиметься за наступними номінаціями: «Український школяр» та «Свято», представляючи повсякденні та святкові варіанти одягу для школярів. У конкурсному дефіле буде представлено близько 20 колекцій від українських торгових марок і дизайнерів.

Серед учасників проекту ТМ «Мілана», модний дім Irina Zaitseva, ТОВ Kidmi, ТМ GOLDA kids, модний дім «Ріто», ТМ «Модні дітки», ТМ Meris, ТОВ «Велс», ТМ «Фея», ТМ Suzie , ТМ Babuka, ТМ «Зіронька», швейна фабрика «Лілея» та інші. Одна з учасниць цього проекту, дизайнер Голда Виноградська ТМ GOLDA kids минулого року з великим успіхом демонструвала свою колекцію на тижні моди в Нью-Йорку і цього року отримала запрошення знову. Для тих, хто не встигне побачити конкурсні колекції безпосередньо в день конкурсу, більшість з них будуть представлені протягом 3 днів роботи виставки, з 5 по 7 лютого, на окремій тематичній експозиції, де відвідувачі також зможуть поспілкуватися з їх авторами.

В рамках конкурсної програми відбудеться Круглий стіл за участю виробників та представників центральних органів влади. Під час даного заходу заплановано обговорення спеціалістами питань функціонування вітчизняних виробництв легкої промисловості в умовах інтеграції України до ЄС, інновацій у виробництві товарів шкільного асортименту, аналізу потенціалу розвитку ринку дитячого одягу в Україні. Формат круглого столу гарантує інформативність та ефективність такої зустрічі, дозволяючи побудувати конструктивну дискусію між учасниками.
Мета проекту – підтримка та популяризація вітчизняних виробників шкільного одягу та взуття, демонстрація нових проектів, індивідуальних бачень дизайнерів, сучасних тенденцій та напрямків розвитку дитячої моди, а також допомога школярам та учбовим закладам у підборі одягу, що відповідає потребам сучасних школярів та є запорукою комфортного навчання.

Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та Українська асоціація підприємств легкої промисловості «Укрлегпром».

Час та дата проведення:
Конкурс – 5 лютого 2015 року о 12.00;
Круглий стіл – 5 лютого 2015 року о 13.30.
Експозиція – 5 – 7 лютого 2015 року.

Місце проведення: ВЦ «Київ Експо Плаза», павільйон №1, м. Київ, вул. Салютна, 2-б.

Офіційний сайт форуму:  www.kyivfashion.kiev.ua

Отримати додаткову інформацію Ви зможете:
–          дирекція Kyiv Fashion (050) 3352500
e-mail: tania@kmkya.kiev.ua

Контактна особа: Тетяна Пилипчук
–          офіс «Укрлегпром» (044) 428-76-42
e-mail: izovit@uctk.kiev.ua
Контактна особа: Тетяна Ізовіт

Залишити відповідь