Site icon Companion UA

Хто поїде на Євробачення 2019 – 6 претендентів

Evrovydenye x

Evrovydenye x

Більшість держав-учасників музичного конкурсу “Євробачення 2019” вже представили своїх артистів, але хто поїде на конкурс від України – поки не відомо. Після закінчення двох півфіналів телевізійного національного конкурсу, стало відомо про шість можливих учасників. Ви можете закачати музику всіх конкурсантів у нас. Остаточне рішення буде відомо 23 лютого, після закінчення фіналу конкурсу.

ANNA MARIA

Дует близнят отримав широке визнання серед телеглядачів, особливо це було видно на другому півфіналі національного відбору. Колектив отримав трохи балів від суддів, але став одним з лідерів за кількістю голосів глядачів. В цілому сестри Анна і Марія отримали 12 балів, що дозволило їм пройти у фінал національного відбору на «Євробачення 2019». Емоційне виконання і якісний музичний супровід можуть допомогти дівчатам стати лідерами в кінці конкурсу.

KAZKA

Група отримала велику популярність в інтернеті, але серед телеглядачів не змогла отримати достатнього визнання. Але завдяки балам від журі і підтримки своїх фанатів, колектив зміг потрапити в трійку кращих другого півфіналу національного відбору з 12 балами. Емоційні тексту і душевне виконання можуть стати основними для перемоги групи.

YUKO

Група виступила яскраво і змогла здивувати журі, колектив отримав максимальну кількість балів від журі, за своє вміння поєднати етнічне настрій, хіп-хоп звучання і народні мотиви. Для того щоб стати учасником, потрібно отримати так само симпатію і глядачів, що не змогла похвалитися група, але увійти в трійку лідерів першого півфіналу у неї вийшло, з 13 балами.

Brunettes Shoot Blondes

Четверо хлопців з Кривого Рогу змогли увійти до трійки кращих за підсумками двох півфіналів. Гурт виконує пісні в жанрах інді, поп і альтернативна музика. Хлопці змогли отримати хороші бали від журі і багато голосів від глядачів – в цілому об’єднання отримало 14 балів з 16 можливих.

MARUV

Співачка MARUV є однією з найпопулярніших на Україні і досить відома в усьому світі. Виконавиця відома тим, що зачіпає тему сексу, співає про кохання і клубного життя. Головною особливістю співачки є переплетення її жіночності з агресивною електронною музикою. Виконавиця отримала максимальну кількість голосів від глядачів, але не багато від журі, але все одно стала переможницею першого півфіналу і одним з лідерів за все конкуру з 14 балами.

Freedom Jazz

Головним претендентом на участь в «Євробаченні 2019» є український колектив Freedom Jazz, який зміг отримати максимальну кількість голосів як від глядачів, так і суддів. Група об’єднала в собі українські мотиви, попу музику і звичайно джазове звучання. У сукупності голосів у Freedom Jazz немає рівних – колектив безумовний лідер з 16 балами з 16 можливих.

Як видно з підсумків двох півфіналів, швидше за все учасником Євробачення від України стане група Freedom Jazz, якщо в фіналі судді не переосмислять своїх поглядів і зможуть віддати свої голоси за сексуальність Maruv. Адже якби судді підтримали співачку, то разом з джазовим гуртом виконавиця була б в лідерах. Поки визначається учасник Євробачення від України, можна послухати закордонні новинки пісень і зрозуміти, які шанси є у вітчизняних музикантів.

Exit mobile version